Zyrtec pris

Zyrtec er en mye brukt allergimedisin, som brukes til å behandle allergisymptomer som rennende nese og kløe i øynene. Zyrtec inneholder virkestoffet Cetirizin. Prisen på Zyrtec kan variere sterkt mellom forskjellige utsalgssteder, noe du sikkert har merket deg. Er du plaget av allergi og bruker Zyrtec eller annen allergimedisin fast, er du kanskje interessert i å få kjøpt Zyrtec til en billigere pris enn hva norske utsalgssteder kan tilby. Her kommer XLHelse inn i bildet.

Dette er XLHelse

XLHelse er en nettbutikk som tilbyr billige, reseptfrie legemidler direkte fra produsenten eller deres nærmeste grossist. Vårt mål er å være billigst på medisiner på nett. Slik får vi det til:

  • Driftskostnadene er kuttet til et minimum, og all handel foregår over nett.
  • Produktene sendes i enkel emballasje og sterile pillebrett fra produsenten - du slipper unødvendig forpakning som ikke bare er kostbart, men dessuten skadelig for miljøet.
  • Våre legemidler kommer direkte fra produsent, slik at vi ikke har noen utgifter til mellommenn.
  • Vi tilbyr generiske legemidler som inneholder samme virkestoff og virkning som dyre merkevarer.
  • Vi har valgt å sette minimum ordreverdi til 100 kroner. Det gjør oss unike i nettbutikksammenheng, og på den måten holder vi prisene nede og sparer miljøet.
  • Handle for opptil 350 kroner inklusive frakt, så slipper du å betale toll eller moms.

Du har sikkert opplevd at apoteket tilbyr deg et legemiddel med et annet navn enn det legen har skrevet på resepten? Dette kalles et generisk bytte eller medisinbytte, og er noe som forekommer hvis det finnes et rimeligere alternativ til det legen har foreskrevet. For at en medisin skal være generisk må det inneholde de samme virkestoffene i den samme mengden som originalproduktet og være godkjent av Legemiddelverket. Det må også være godt dokumentert at effekten på pasientene er den samme.

Zyrtec pris

Prisen på Zyrtec kan variere mellom ulike utsalgssteder. Zyrtec selges både på apotek og i dagligvarebutikker. På apotek finner du Zyrtec med 7 eller 30 tabletter i esken, og i dagligvarebutikken kan du kjøpe Zyrtec med 21 tabletter i esken. Pris på Zyrtec er i dag (med forbehold om prisendring): 

  • Pris per tablett Zyrtec i pakke med 7 piller for 44 kroner = 6,29 kroner
  • Pris per tablett Zyrtec i pakke med 21 piller for 159 kroner = 7,58 kroner
  • Pris per tablett Zyrtec i pakke med 30 piller for 99 kroner = 3,3 kroner

Alle pakkene med Zyrtec i denne oversikten inneholder 10 mg av virkestoffet Cetirizindihydroklorid, vanligvis kun omtalt som Cetirizin. Som det kommer frem er det store variasjoner i Zyrtec’s pris, og prisen kan også variere noe mellom forskjellige apotek og dagligvarebutikker. Dersom du har fått påvist pollenallergi og er storforbruker av Zyrtec, er du sikkert interessert i å få kjøpt Zyrtec til lavest mulig pris. Bruk vår prissammenligning til å undersøke om vi er lavest på pris. 

Prissammenligning

Når du handler legemidler fra XLHelse, vil du alltid få en oppdatert prissammenligning med tilsvarende produkter som er å få kjøpt ved norske utsalgssteder. På den måten kan du være sikker på at du gjør en god handel i vår nettbutikk. Vi tilbyr generiske legemidler som inneholder de samme virkestoffene i akkurat samme mengde som medisiner fra kjente leverandører og produsenter. Kjente merkevarer er gjerne dyrere enn generiske legemidler, nettopp fordi de er kjente. Disse har gjerne sittet på patentbeskyttelse i en periode, og er derfor ledende på markedet. Når patentbeskyttelsen utløper, er det fritt fram for andre produsenter å utvikle medisiner med de samme virkestoffene. Som du sikkert har erfart er det ikke uvanlig å få tilbud om et billigere produkt på apoteket, altså kjent som et generisk bytte.

I tillegg til å få full oversikt over hvor mye du sparer ved å handle fra XLHelse, tilbyr vi også gratis frakt ved kjøp for over 250 kroner. Du kan lese mer om leveringen her.

350-kronersgrensen

Bestiller du varer fra Norge gjør du en spesielt god handel. I Norge kan man handle varer fra utlandet for maks 350 kroner, uten å betale merverdiavgift eller toll. Husk at dette inkluderer frakt- og forsikringskostnader. Selv om varen i seg selv koster mindre enn 350 kroner, må du altså betale avgifter dersom den samlede verdien blir 350 kroner eller høyere. Les mer om 350-kronersgrensen her.