Om oss

XLHelse er en nettbutikk som leverer billige, reseptfrie medisiner, med fokus på trygghet, diskresjon og et godt utvalg. Vårt mål er å levere medisiner med virkestoffer som er kjent på det skandinaviske markedet, til svært konkurransedyktige priser.

Fri frakt

Som eneste nettbutikk innen billige legemidler og medisiner tilbyr vi fri frakt dersom du handler for over 250 kroner. Handler du under 250 kroner kommer frakten på 39 kroner i tillegg.

Alle våre varer sender fra et av våre fjernlagere. Forsendelsen skjer samme dag som vi mottar bestillingen. Leveringstiden varierer fra 4 til 14 dager. Forsendelsen skjer i diskré innpakning.

Billige legemidler

Som forbruker har du sikkert erfart at prisen på reseptfrie legemidler kan være unødvendig høy ved enkelte utsalgssteder. XLHelse tilbyr reseptfrie legemidler med kjente virkestoffer til gunstige priser. Dette klarer vi fordi vi sender varene rett fra kjente generiske produsenter som Abbot og Dr. Ridley's, samtidig som du som forbruker unngår toll og moms dersom du handler for under 350 NOK (inklusive eventuell fraktkostnad). 

Vi tilbyr prissammenligning av tilsvarende produkter som er tilgjengelige ved norske og skandinaviske utsalgssteder. Vi oppgir alltid informasjon om hvor mye du kan spare i vår nettbutikk, slik at du kan være sikker på at du har gjort en god handel.

For å spare miljøet og holde kostnadene nede sendes alle våre produkter i én samlet forsendelse. Produktene leveres i sterile pillebrett fra produsenten, men uten individuelle pakningsbokser.

Stort utvalg

Vi tilbyr et stort utvalg ulike produkter innen reseptfrie legemidler i Norge. I sortimentet finner du blant annet medisiner til allergi, forkjølelse, mage og tarm, feber, smerte, øye, øre og munn. Vårt mål er å ha det beste utvalget innen reseptfrie legemidler på nett. Vi har nær kontakt med alle våre leverandører og utvider sortimentet kontinuerlig. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner det du er ute etter - i mange tilfeller lar det seg bestille.

Trygghet og diskresjon

Som kunde av XLHelse skal du føle deg trygg. Alle kundeopplysninger lagres kryptert og all behandling av personvernopplysninger skjer i henhold til GDPR, den europeiske personvernforordningen.

Vi foretar en omfattende kvalitetskontroll av alle tilgjengelige produkter - og brukervennlighet, kvalitet og funksjonalitet står i fokus når vi foretar innkjøp til sortimentet.

Pakker som sendes deg i posten vil ankomme diskré og uten synlig merking av hva slags medisiner den inneholder.

Når du handler på XLHelse godtar du våre kjøpsvilkår. Du må være 18 år eller eldre for å handle hos XLHelse. 

XLHelse eies og driftes av Human After All, Inc., Delaware, USA.