Medisiner på nett

Bestill medisiner på nett fra XLHelse. Vi er en nettbutikk som tilbyr billige, reseptfrie legemidler direkte fra produsenten eller deres nærmeste grossist. Med høyt kostnadsfokus og minimale driftsutgifter, er det mulig for oss å nå vårt mål: å være billigst på reseptfrie legemidler. Bestill medisiner på nett i dag, og se selv hvor mye du kan spare.

Dette er generiske legemidler

Ofte finnes det flere legemidler som har ulike navn og ulik pris, men som inneholder akkurat det samme virkestoffet. Du har sikkert opplevd at apoteket tilbyr deg et legemiddel med et annet navn enn det legen har skrevet på resepten - dette kalles generisk bytte eller medisinbytte i apotek, og gjøres når det finnes et rimeligere alternativ. Årsaken til at generiske bytter oppstår, er gjerne at det originale legemiddelet ikke lenger har enerett på virkestoffet fordi patentbeskyttelsen har utløpt. Da kommer andre aktører inn på markedet, og skaper konkurranse om prisen.

XLHelse selger generiske medisiner på nett, til svært konkurransedyktige priser. For at et generisk bytte skal kunne forekomme, må følgende krav til legemiddelet være oppfylt:

 • Legemiddelet må inneholde de samme virkestoffene i samme mengde
 • Legemiddelet kommer fra en annen produsent, og kan ha annet navn, utseende og pakning
 • Legemiddelet må være godkjent av Legemiddelverket
 • Samme virkning hos pasientene må være dokumentert

Medisiner på nett

Hos XLHelse tilbyr vi medisiner på nett, med de samme virkestoffene som allerede er kjent og brukt på det norske og skandinaviske markedet. Innen allergimedisin har vi blant annet Cipla Okacet som inneholder virkestoffet Cetirizin, et antihistamin som også finnes i Zyrtec. Cetirizine lindrer symptomer i nesen og øynene, som oppstår som følge av sesongbetont allergi eller helårsallergi.  

Innen smertestillende medisiner på nett, har vi en rekke gode produkter med virkestoffet Ibuprofen. Dette er et kjent virkestoff som har en smertestillende, betennelsesdempende og febernedsettende effekt. Ibuprofen gir effektiv lindring av blant annet muskelsmerter, hodepine, menstruasjonssmerter og forkjølelsesplager.

I tillegg til dette har vi en rekke gode produkter beregnet for å behandle mage og tarm, og gjenopprette en god balanse i fordøyelsessystemet. Klikk deg gjennom nettbutikken vår, og se om vi har medisiner på nett som passer dine behov. Hvis du ikke finner det du er ute etter så ta gjerne kontakt med oss på e-post kundeservice@xlhelse.com. I mange tilfeller lar produktene seg bestille, med forbehold om at de er godkjente, reseptfrie legemidler i Skandinavia.

Allergimedisin 

Blant medisiner på nett vi selger absolutt mest av er legemidler for behandling av plager knyttet til allergi. Dersom du har fått påvist pollenallergi, vil vi anbefale deg å ta forebyggende medisiner etter legens anvisninger. Følg med på pollenvarselet, og begynn å ta medisiner i god tid for å lindre symptomene. Noen ganger kan sesongen starte så tidlig som i februar, og vare helt til september. Noen gode huskeregler for deg som sliter med pollenallergi er:

 • Vær nøye med hygienen - vask hender, ansikt og hår etter at du har vært ute. Bytt putevar og vask alle flater i huset oftere enn du pleier.
 • Unngå gjennomlufting av huset når det er sol og vind.
 • Ikke heng opp klær og sengetøy til tørk ute.
 • Bytt luftfiltre før og etter sesongen - både i huset og i bilen.
 • Bruk pollenmaske som dekker nese og munn. Er du alvorlig plaget bør du også dekke til håret og bruke solbriller når du er ute.
 • Si fra til omgangskrets og arbeidsgiver, slik at de kan ta hensyn og tilrettelegge.
 • Bestill medisiner på nett i god tid før sesongen.

Prissammenligning

Når du handler medisiner på nett fra XLHelse, vil du alltid få full informasjon om hvor mye du sparer per legemiddel. Er du for eksempel ute etter medisiner på nett for behandling av soppinfeksjon, vil du finne en rekke forskjellige produkter med ulik mengde av virkestoffet Fluconazole. Ved å velge det rimeligste alternativet kan du spare så mye som 60%, sammenlignet med priser ved norske utsalgssteder.   

Vårt mål er å være billigst på medisiner på nett. Dette klarer vi ved å handle direkte fra produsentene, og ved å kutte kostnader man vanligvis har til fysiske utsalgssteder. Vi sender din bestilling direkte fra et av våre fjernlager, uten individuell emballasje. Ved å gjøre dette holder vi kostnadene nede, og skåner miljøet. Emballasje og forpakning er svært skadelig for miljøet, og det ønsker vi å gjøre noe med gjennom vårt lille bidrag. 

I tillegg til prissammenligning, vil du også finne full informasjon om sammenlignbare norske produkter under hver av våre medisiner på nett. På den måten kan du være trygg på at det du bestiller er et generisk legemiddel.